Dzordza Vasingtona 44, 81000 Podgorica
office@financeplus.me
+382 20 23 23 55
Proventum autopilot of your business

Fiskalizacija računa

Kompletno riješenje za e fiskalizaciju u Crnoj Gori

Program za fiskalizaciju faktura u Crnoj Gori, pregled fiskalizovanih računa i slanje e-mailom. U saradnji sa digitalnom cloud platformom Proventum nudimo našim klijentima i svim drugim zainteresovanim preduzećima preko partnerske mreže da fiskalizaciju bezgotovinskih računa vrše jednostavno i sigurno i uz minimalnu naknadu.

Elektronska fiskalizacija u Crnoj Gori je u toku, Poreska uprava je donijela specifikaciju elektronske fiskalizacije, sa objašnjenjem kako će funkcionisati ovaj sistem čiji rok za implementaciju je 1. jun 2021. godine.

Nova usluga Pribavljanje digitalnog sertifikata za elektronsku fiskalizaciju i prijava seritifikata Poreskoj upravi

Finance Plus će za vas po cijeni od 39 EUR + PDV pribaviti za vas digitalni sertifikat za fiskalizaciju i izvršiti prijavu na sajt Poreske Uprave, nemate o čemu da brinete.

Za sve informacije 068 031 888 Ivana

Prijava za fiskalizaciju

Nudimo Vam fakturisanje i digitalnu arhivu faktura

Ne morate uložiti dodatna sredstva a ispunit ćete zakonsku obavezu koja stupa na snagu 01.01.2021. Bez rizika od novčanih kazni i sankcija.

Fiskalizacija fakture

Prijava fakture Poreskoj upravi u realnom vremenu

Arhiva faktura

Pregled fiskalilzovanih faktura

24/7 pristup

Pristup sa svih uredjaja

Najbitnije o fiskalizaciji u Crnoj Gori

Elektronska fiskalizacija u Crnoj Gori je digitalizovanje procesa fiskalizacije i unapređenje sistema poreske evidencije, dakle radi se obaveznom elektronskom prijavljivanju svakog računa za gotovinske i bezgotovinske transakcije Poreskoj upravi od 1. januara 2021 godine.

 

Program za fiskalizaciju računa

Prijavom dobićete pristup za web aplikaciju koju možete da otvorite na vašem računaru sa bilo koje lokacije dostupno 24/7, imaćete pregled fiskalizovanih faktura kao i dokumentator, naravno moćićete da fakture stornirate i mijenjate, opet fiskalizujete sve po važećem zakonu.

Fakture možete da štampate i šaljete e-mailom.

Pored web aplikacije dobijate i mobilnu aplikaciju za Android ili iOS sa kojim možete da slikate dokumenta za vaš dokumentator i takodje da fakturišete i fiskalizujete račune.

Šta se dešava ako ostanete bez interneta?

Bez brige u roku od 24h ste obavezni da fiskalizujete fakturu u tom slučaju. Proventum će prvi put kada uspostavi stabilnu konekciju na mreži za vas fiskalizovati sve fakture koje ste izdali u periodu kada ste bili bez interneta. Zaista nemate razloga za brigu.

 

Vaši podaci su sigurni

Proventum je ISO 27001:2013 sertifikovan, standard koji se bavi bezbijednošću informacija. U procesu smo sertifikovanja za GDPR prema zakonu o sigurnosti ličnih podataka. Vaše fakture su povjerljiva dokumenta vidljiva samo vama.

Ukoliko želite da prestanete sa korišćenjem Proventum Cloud offica možete preuzeti sve vaše fakture u pdf obliku i trajno obrisati vaš nalog.

 

Da li može sa mobilnog telefona?

Ukoliko preuzemete našu mobilnu aplikaciju možete izdavati i slati fakture takodje preko mobilnog uredjaja ili tableta. Aplikacija postoji za Android i IOS uredjaje.

 

Šta je Proventum?

Proventum je web i mobilna aplikacija namijenjena biznis korisnicima koji žele da prate i unaprijede svoje poslovanje sprovodeći standardizovanu organizaciju i precizan uvid u finansije, na do sada nevidjen način, jednostavnije nego ikada. Za naše ideje i realizaciju dobili smo nagradu od Ministarstva nauke Crne Gore po rješenju nezavisne komisije kao globalna inovacija za 2018 godinu. Proventum je razvijena cloud platforma kao nadogradnja nekadašnje desktop verzije, koja je sada dostupna online 24/7 na svim uređajima, koji imaju pretraživač i internet konekciju. Više na linku www.proventum.me

 

 

Koje su mi obaveze

Korišćenjem modula za fiskalizaciju Proventum Cloud office potrebno je sledeće:

  • Prijavite se sa e-mail adresom i dobićete pristup za aplikaciju iz vašeg browsera (Chrome, Safari, Firefox, Edge…)
  • Unesite osnovne podatke za fakturu (Podaci o firmi, logotip…)
  • Dodajte vaš digitalni sertifikat koji ćete dobiti od Pošte
  • Izdajte fakturu na intuitivan način

 

Ukoliko ste propustili naš članak o elektronskoj fiskalizaciji, možete ga pročitati na linku „Elektronska fiskalizacija u Crnoj Gori

PROGRAM NE PODRŽAVA FISKALIZACIJU GOTOVINSKIH RAČUNA, namenjen je isključivo za fiskalizaciju bezgotovinskih faktura.

Nagrada Ministarstva nauke Crne Gore

Proventum Cloud office je nagradjen od strane Ministarstva nauke po odluci nezavisne komisije kao jedna od najboljih inovacija u Crnoj Gori.

Proventum funkcionalnosti

Copy link