Dzordza Vasingtona 44, 81000 Podgorica
office@financeplus.me
+382 20 23 23 55

Želite da napravite značajne poreske uštede?

Zahvaljujući našim poreskim stručnjacima koji su u toku sa promjenljivim, kompleksnim pravilima poreske regulative, u mogućnosti smo da Vam pomognemo.  Sa klijentima u potpunosti sarađujemo u planiranju poreskih rješenja i vodimo ih na putu do uspjeha. Kod eventualne poreske kontrole u vaše ime smo prisutni tokom cijelog postupka. Našim znanjem i iskustvom u poreskim pregledima obezbjeđujemo najbolji rezultat za vaše preduzeće.

Poslovno planiranje i strategija

Našu kompletnu uslugu dopunjujemo ličnim pristupom do svakog poslovnog partnera. Vaš sagovornik biće stručnjak, ne samo na opštem području računovodstva i rješenja koja se tiču poreza, već će biti u potpunosti upoznat sa vama, vašim preduzećem i specifičnostima poslovanja. Naši poreski savjetnici mogu da za vas obave i preventivnu poresku kontrolu, a shodno zahtjevu preventivnu poresku kontrolu obavljamo i na početku naše saradnje.

  •  povraćaj i kompezovanje PDV-a
  • izuzeće od poreza
  • poreska mišljenja
  • međunarodna poreska praksa

Finance Plus je dobio nagradu za 2018 godinu, koja je uručena u maju 2019 godine, kao najuspešnija računovodstvena kuća u Crnoj Gori u kategoriji „Revizorske i računovodstvene usluge“.

 

Copy link