Dzordza Vasingtona 44, 81000 Podgorica
office@financeplus.me
+382 20 23 23 55

Obavljen pripravnički staž

Pokrenite svoju karijeru na pravi način.

Prema Zakonu o radu pripravnik je lice koje prvi put zasniva radni odnos za zanimanje za koje je steklo određenu vrstu i stepen stručne spreme radi obavljanje pripravničke prakse, kada je pripravnički staž kao uslov za rad na određenim poslovima utvrđen zakonom ili pravilnikom. Radi se, dakle o osobi koja nema nikakvog radnog iskustva u onom zanimanju za koje se školovala, te prvi put zasniva radni odnos u svojoj struci u cilju sticanja pripravničkog staža.

Za osobu koja je na samom početku svoje karijere pripravnički staž je ‘’odskočna daska’’ za dalji napredak u karijeri. To je veoma značajna prilika da se počne rad u struci i primijene sva teorijska znanja u praksi, a nauče i stvari koje nije moguće naučiti u učionici.

Tokom prošlih devet mjeseci i kompaniji Finance Plus je u Programu stručnog osposobljavanja učestvovalo 12 pripravnika, od kojih će veliki broj imati mogućnost zaposlenja u narednom periodu u našoj kompaniji.

Oni su imali priliku da uz pomoć prakse primijene svoje znanje na stvarno iskustvo, imali su priliku da upoznaju ljude iz svoje branše kao i osobe sa istim interesovanjem. Znatno su unaprijedili svoje radne vještine poput poslovne komunikacije, timskog rada, kako na najbolji način riješiti neki problem i još mnogo toga što će im biti koristno za buduću karijeru.

Najbolji među njima će dobiti u narednom periodu i mogućnost zaposlenja u našoj kompaniji na pozicijama gdje će i dalje moći da uče i usavršavaju sami sebe i unaprijede svoje radne vještine na veći nivo.

Savo Mrvaljevic Finance PlusSavo MRVALJEVIĆ

Ono sto bih posebno okarakterisao kao pozitivno u svom pripravnickom radu jeste činjenica što sam u ovoj firmi mogao da naučim      dosta novih stvari, unaprijedim svoje znanje u poljima koja me zanimaju i uasvršavam svoje vještine. Takođe bih posebno istakao odličnu atmosferu i timski rad koji je postojao tokom cijelih 9 mjeseci. Finance Plus je firma koja ima zaposlene koji su spremni da dijele svoje znanje i usmjere ten a pravi put, što je veoma važno za jednog pripravnika.

Danica Kartal Finance Plus

Danica KARTAL

Finance Plus je računovodstvena agencija koja mi je pružila priliku da učim i usavršavam se. U agenciji ćete naići na topao prijem i biće vam omogućeno da kroz praksu naučite sve računovodstvene operacije i da uz pomoć mentora usavršavate svoje znanje. Kao pripravnik sam dobila priliku da radim na projektu Proventum i zahvaljujući tome imala sam mogućnost da brže napredujem. Istakla bih da je Proventum jedan inovativan i perspektivan projekat ne samo za podrucje Crne Gore već čitavog svijeta. Stoga, poručujem svima koji žele pravi početak poslovne karijere da se prijave i postanu dio tima

Milica Mišurović Finance Plus

Milica MIŠUROVIĆ

Finance Plus je u proteklih 9 mjeseci pokazao koliko mu je važno ulaganje u mlade i obrazovanje zaposlenih. Kolege su spremne da objasne sve stvari sa kojima se tokom studija nisamo susretali. Omogućili su nam da radimo na njihovom projektu – programu za knjiženje i arhiviranje dokumenata koje će biti olakšanje za knjigovođe u budućnost.

Milica Misurovic Finance Plus

Marija MIJUŠKOVIĆ

’Sjajan tim koji je uvijek spreman da pomogne kao i topla dobrošlica svim novim članovima. Finance Plus je firma koja konstantno usavršava znanje svojih zaposlenih i motiviše ih. Finance Plus je ne samo opravdao već i premašio moja očekivanja.

Copy link