Dzordza Vasingtona 44, 81000 Podgorica
office@financeplus.me
+382 20 23 23 55
„Dozvoli sebi uspjeh“

 

Izvršni direktor Finance Plusa, Dražen Raičković, održao je 22.03.2018. godine u Beogradu predavanje na temu „Dozvoli sebi uspjeh“. Predavanje je imalo za cilj da polaznicima ukaže na osnovnu i jedinu barijeru uspjeha i podstakne ih na razmišljanje kako da krenu stazom sopstvenog uspjeha, savladavajući 3 ključna znanja potrebna za uspjeh, sreću i samopouzdanje.

Mi u Finance Plusu stvaramo jedan zdrav ambijent za sve zaposlene. Zadovoljstvo zaposlenih na proslogodišnjoj anonimnoj anketi je ocijenjeno prosječnom ocjenom 8.65 što može pokazati da je uprava kompanije posvećena svojim zaposlenima i njihovim potrebama. Dražen Raičković pohadjajući brojne obuke u proteklih 10 godina to iskustvo prenosi na tim što još više utiče na motivaciju zaposlenih u Finance Plusu koji svake godine postaje sve snažnija i važnija firma na crnogorskom tržištu.

Takođe, radionica Dozvoli sebi uspjeh pomaže svim prisutnim polaznicima da se okrenu uspjehu kao jednom normalnom i realnom putu i sa nestrpljenjem, motivacijom i informacijama čeka sve one koji tek dolaze na ove i slične  radionice.

Copy link