Dzordza Vasingtona 44, 81000 Podgorica
office@financeplus.me
+382 20 23 23 55

Kako Finance Plus konstanto teži ka usavršavanju svojih usluga tako svoje usluge obavlja i u skladu sa najvećim standardima.

ISO 9001 standard je međunarodni standard koji se bavi kvalitetom poslovanja. On definiše sistem upravljanja kvalitetom u kompaniji, popularno QMS sistem. Tačnije definiše zahtjeve koje kompanija mora da primijeni, implementira u praksi, u svom svakodnevnom radu kako bi uskladila svoje poslovanje sa tim međunarodno priznatim normama. Na vrhu svega se nalazi misija i vizija preduzeća i naravno strateški ciljevi čije praćenje i realizacija se postiže uvođenjem ovog standarda kvaliteta.

ISO 27001 je standard koji se bavi bezbijednošću informacija. To je sistematičan pristup, skup polisa i procedura koje uključuju zakonske, fizičke i tehničke kontrole koje su uključene u rizike informacionog sistema. Dakle, akcenat je na fizičkom i tehničkom obezbedjivanju IT infrastrukture i zaštiti senzitivnih informacija od neovlašćenog korišćenja.

 

Usvajanje i implementacija međunarodnih standarda kvaliteta i bezbijednosti informacija  ISO 9001:2015 i ISO/IEC 27001:2013, čije se prednosti odražavaju kako na samu kompaniju tako i na prednosti za kupce, omogućilo je Finance Plus-u  da uspostavi sistem upravljanja bezbijednošću informacija i odredi smjernice za zaštitu informacija  i sredstava organizacije  od raznih prijetnji i obzbijedi kontinuitet poslovanja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link