Dzordza Vasingtona 44, 81000 Podgorica
office@financeplus.me
+382 20 23 23 55

Projekat „100 najvećih“ se u Crnoj Gori realizuje od 2018. Najuspješnije kompanije Crne Gore predstavljene su u jedinstvenoj specijalnoj publikaciji „Poslovne novine-100 najvećih u Crnoj Gori“ koja se javnosti prezentuje na gala svečanosti u maju, prilikom dodjele priznanja najuspješnijim crnogorskim kompanijama. Gala svečanost okuplja istaknute predstavnike iz biznisa, visoke državne zvaničnike i diplomate. Cilj projekta „100 najvećih u Crnoj Gori” je da doprinese razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse, najvećih i najprofitabilnijih kompanija, kao i najvećih poslodavaca.

Društveno i ekonomski odgovorno, ali prije svega transparentno poslovanje doprinose razvoju crnogorskog društva i privrede, a prepoznavanje i promocija dobrih primjera u biznisu važno je kako bi se podstakli drugi.

Danas, Finance Plus je kompanija koja je prepoznata kao najbolji brend u Crnoj Gori u sektoru usluga iz oblasti računovodstva i revizije,a to pokazuje i nagrada koju smo dobili za 2018 godinu, a koja je uručena u maju 2019  godine. Ponosni smo što smo se našli ne samo ispred lokalnih brendova već i ispred renomiranih svjetskih brendova.


Nagrada Finance Plusu je rezultat dugogodišnjeg rada i sinergetski spoj Znanja, Iskustva, Inovativnosti, Automatizacije i Kavliteta kao osnovnih postulata.

Tokom perioda postojanja Finance Plus-a vršene su redovne i velike promjene i to je razultiralo da kompanija postane lider na tržištu.

To što predstavljamo danas je rezultat naše misije koja podrazumijeva savremeni, pristupačan online servis klijentima koji na osnovu obrađenih ažurnih i tačnih informacija, uz pomoć naših savjeta, donose pametne odluke i time čuvaju svoj biznis uz konstantan napredak i našu iskrenu podršku.

Izvor:

www.bankar.me

www.100najvecih.me

Copy link