Dzordza Vasingtona 44, 81000 Podgorica
office@financeplus.me
+382 20 23 23 55

Dražen Raičković

Izvršni direktor

  Biografija

  Magistar ekonomije, sa radnim iskustvom od preko 12god. Gospodin Raičković je započeo svoju karijeru kao Project menadžer za Implementaciju DMS-a i ERPa u Finance Plus. Kao dokaz da se svaki rad, trud i obrazovanje isplate je njegovo radno iskustvo u porodičnoj firmi Finance Plus. Iako porodična firma, na mjesto Izvršnog direktora je došao svojim radom i znanjem. Počeo je kao kurir i uporedo tokom obrazovanja učio posao.  Prvo zaposlenje je bilo kao project menadžer nakon čega je radio u sektoru za ljudske resurse i razvoj, kasnije je postao zamjenik direktora i na kraju 2015g. Izvršni direktor Finance Plus-a, kompanije koja bilježi preko 900 ostvarenih poslovnih aktivnosti.

  Pod njegovim vođstvom Finance Plus je osvojio brojne nagrade među kojima je najistaknutija nagrada u okviru projekta ‘’100 najvećih u Crnoj Gore’’ gdje je Finance Plus osvojio nagradu za prvo mjesto u sektoru usluga iz oblasti  revizije i računovodtsva za 2018g.

  Kada se uzme u obzir aspekt društvene odgovornosti i filantropije,  svakako se ističe NVO Mreza Znanja, čiji je osnivač, koja se bavi socijalnim preduzetništvom. Jedni od projekata rađenih kroz ovu organizaciju je projekat ‘’ Mozemo sve’’ koji je rađen u saradnji sa organizacijom kao i projekat ‘’Od ideje do realizacije’’. Kao NLP trener je učestvovao u radionici ,,Dozvoli sebi uspjeh’’. Njegova bogata biografija i radno iskustvo u različitim poljima ekspertize, ogledaju se u osvojenim nagradama. Kao direktor kompanije Business Universal Media bio je nagrađen za Inovativni projekat Proventum od strane Ministarstva nauke. Takođe je i član odbora za digitalnu transformaciju Crne Gore pri AMM-u (Asocijacija Menadžera Crne Gore).

  Obrazovanje

  • Ekonomski fakultet, Univerzitet Crne Gore
  • Magistar ekonosmskog fakulteta, odsjek za Menadžment poslovanja
  • U toku je pisanje doktorske desertacije na temu vezana za moderno poresko oporezivanje
  • Licence za internog revizora standard
  • Licenca za ovlašćenog računovođu
  • Licencirani NLP trener

  Strani jezici: Engleski

  Contact Advisor
  [contact-form-7 404 "Not Found"]
  Copy link