Sa ponosom možemo istaći da nastavljamo sa pozitivnom praksom, te ovim putem pozivamo sve zainteresovane da se prijave za obavljanje pripravničkog staža u našoj kompaniji, putem Vladinog programa.

Poslednjih godina veliki akcenat stavljamo na usavršavanje novih kadrova i ulažemo velike napore da isti i ostanu na poslu.
Danas, sa zadovoljstvom se možemo pohvaliti činjenicom da je u poslednjih 5 godina, preko 80% pripravnika koji su svoj staž završili u Finance Plusu i dobilo zaposlenje.
Pročitajte u nastavku šta sve imaju da kažu neki od naših bivših pripravnika, a sadašnjih zaposlenih.
 
ERNA (PROGRAMERKA): Finance plus je kompanija koja mi je pružila priliku da učim, radim i usavršavam se. Tim iskusnih i posvećenih profesionalaca, sačinjen mahom od mladih ljudi je podrška i partner svakom novom članu Finance ekipe. Nas IT sektor se bavi web programiranjem. Kao pripravnik sam od prvog dana uključena u projekat i zahvaljujući tome imala sam mogućnost da veoma brzo napredujem. Dobila sam priliku da radim i na frontend-u i na backend-u pa smatram Finance plus odličnim mjestom za razvoj sebe kao full-stack programera.Treba istaći da projekti na kojima radimo su inovativni i veoma perspektivni ne samo za područje Crne Gore, već čitavog svijeta. Takođe, Finance plus je mjesto drugarske atmosfere, gdje se radni zadaci obavljaju udruženim snagama, a benefite imaju svi zaposleni. Stoga, ukoliko želite pravi početak poslovne karijere, Finance plus je Vaš izbor!
STEFAN (RAČUNOVODSTVO): Pozivam sve studente koji su zainteresovani da nauče računovodstvo, prijave se i rade u prestižnoj kompaniji poput Finance Plusa. U kompaniji ćete naići na topao prijem i biće Vam omogućena šansa da kroz praksu naučite sve računovodstvene operacije i uz pomoć mentora konsatno usavršavate svoje znanje.
JOVANA (PRAVNICA): Od samog starta mi je data prilika da naučim širok spektar pravnih poslova vezanih za privredno-pravne i radno-pravne odnose, koji su povezani i u dodiru sa svim ostalim granama prava . Široka mreža klijenata Vam omogućava da se konstantno upoznajete sa raznim pravnim problemima, tj. životnim situacijama i na taj način usavršavate svoje znanje i iskustvo. Sa ponosom mogu pozvati sve studente koji su završili pravni faktultet da se prijave i započnu svoju karijeru u Finance Plusu.
AMINA (RAČUNOVODSTVO): Finance Plus je u prethodnih 9 mjeseci pokazao koliko mu je važno ulaganje u mlade I obrazovane ljude, stvaranjem izvrsnih uslova za naš samostalan rad, dalje usavršavanje I napredovanje uz kolege eksperte iz oblasti računovodstva, koje svakodnevno imamo na raspolaganju za svaki vid konsultacija i saradnje. Ova kompanija nudi šansu svim ambicioznim, vrijednim I sposobnim ljudima da se dokažu I pokažu sve svoje sposobnosti, te da za to isto budu nagrađeni. Kao neko ko je dobio posao poslije pripravničkog staža u ovoj kompaniji, poručila bih svima koji su ambiciozni, koji žele da nauče i na pravi način iskoriste svojih 9 mjeseci pripravničkog staža, da se prijave I postanu dio tima.