U četvrtak 15 marta finansijska direktorica Finance Plusa, g-đa Slađana Raičković, održala je prvi čas predavanja studentima specijalističkim studijama Preduzetnička ekonomija - smjer: Računovodstvo u toku ljetnjeg semestra studijske 2017/2018. godine, u okviru predmeta Informacioni sistemi u računovodstvu, u prostorijama kompanije Finance Plus.

G-đa Slađana Raičković koja je između ostalog i jedan od osnivača kompanije Finance Plus, ima višedecenijsko iskustvo u radu. Studenti su dobili priliku da se upoznaju sa primjenom racunovodstva u praksi na licu mjesta, u jednoj od najvecih računovodstvenih agencija u Crnoj Gori. To je prilika koju ne dobijaju studenti sa drugih univerziteta - učenje o informacionim sistemima u racunovodstvu, kroz primjenu na licu mjesta.

 

Na prvom času g-đa Slađana Raičković je održala prezentaciju kompanije Finance Plus, upoznala se sa studentima i pitala ih za njihove ciljeve vezano za posao i karijeru u budućnosti. Takođe, Slađana je istakla da će studenti na predavanjama da se upoznaju sa nacinom rada u Finance Plus-u, kako bi su oni kroz praksu dobili iskustvo i upoznali nove stvari.

Capture 1
Capture 2