Svijet se ubrzano mijenja, a sa njim i biznis okruženje. Sa izazovom neizvjesne budućnosti mi se borimo iskustvom iz prošlosti i jasnom vizijom naše budućnosti. Poslednjih pet godina koje su obilježene globalnom krizom i rastom nezaposlenosti, Finance Plus će pamtiti po snažnom rastu i razvoju.

Prateći trend ubrzanog prihvatanja outsourcing-a kao optimalnog modela organizacije poslovnih procesa, konstantno širimo naš portfolio usluga. Od kompanije koja je prije 20 godina započela poslovanje kao knjigovodstvena agencija, razvili smo se u kompaniju koja pruža brojne poslovne usluge na izuzetno visokom nivou, spremnu na sve izazove koje predstavlja savremeno poslovno okruženje.

Naša vizija je da budemo lider u stvaranju novih poslovnih rješenja, za svakog našeg klijenta. Naš dalji pravac razvoja je širenje na druga tržišta, jer su povjerenje i zadovoljstvo naših klijenata potvrda kvaliteta, i garancija da možemo biti konkurentni i na tržištima izvan Crne Gore. O tome svjedoči i naše članstvo u MSI – prestižnoj globalnoj alijansi računovođa i pravnika.

Posebno smo ponosni na naš odnos prema prirodi i široj društvenoj zajednici. Sve naše aktivnosti vršimo u skladu sa principima društveno odgovornog poslovanja, imajući prije svega u vidu osnovne probleme sa kojima se susrijeće društvena zajednica.

Dobrodošli u Finance Plus.

Budimir Raičković
Predsjednik Borda direktora

Istorija kompanije