Računovodstvene usluge

 

Niste sigurni u ispravnost i tačnost informacije na osnovu kojih trebate da  donosete važne poslovne odluke? Da li želite da u svakom momentu znate kako vaša firma stoji sa finansijskog, poreskog i imovinskog aspekta?

Vama  je potrebna firma  koja ne bi samo kontrolisala računovodstvenu dokumentaciju vaše kompanije,  već bi vam pružila osjećaj sigurnosti i preuzela potpunu odgovornost za vodjenje vaših knjiga.

Finance Plus nudi svojim klijentima široku paletu kvalitetnih i pouzdanih računovodstveno-finansijskih usluga.  Sve usluge su u skladu sa propisima i usaglašene su sa Zakonom o računovodstvu i reviziji i ostalim relevantnim propisima.

Na osnovu višegodišnjeg iskustva u oblasti računovodstva nudimo Vam rješenje za sve  Vaše probleme. Tu smo  da Vam prenesemo iskustva iz prakse i unaprijedimo vaše poslovanje.

Finance plus svojim znanjem i iskustvom može vam obezbijediti kvalitetne uslugekoje uklučuje: elektronska arhiva dokumentacije, komunikacija sa poreskim organima, obračun svih vrsta poreza…

Zašto mi?

Mi imamo 20 godina iskustva, sertifikovane računovodje koje odlikuje stalno usavršavanje, odgovornost, ljubaznost, a radimo sa više od 200 kljienata, 

Vaše je samo da nas kontaktirate, a naše da Vam pružimo sve usluge kroz najsavremeniji  digitalni dokument menadžment system, koji omogućava najveću brzinu i efikasnost, kao i tajnost podataka i njihovo čuvanje. Vizija našeg tima je visok nivo kvaliteta pruženih usluga, zadovoljstvo klijenata, ažurnost poslovanja, efektivnost i efikasnost.

 

Postanite dio našeg tima – Budite među uspješnima

Potrebne su Vam računovodstvene usluge?

Pošaljite nam zahtjev za ponudu